Добре дошли
Лили Фам предлага традиционна азиатска кухня с модерни нотки. Менюто ни е елегантен подбор на най-познатите специалитети от Виетнам, Тайланд и Китай. Ние сме единственото място, което предлага дим сум, сервирани от количка на пара в традиционен хонгконгски стил. Но Лили Фам е различна не само заради храната - мястото навява шепот от времена, когато хубавата храна е била задължително придружена от добри вина, елегантни разговори и внимателно обслужване. Работното ни време позволява да откриете мястото по много различни начини. Сервираме закуска, обяд и вечеря, отворени сме да ви посрещнем за частните ви събития, за питие след работа, откраднати следобеди за френски десерт или мързеливи брънчове през уикенда.
Закуска и брънч
Обяд
Питие след работа Нашите бармани Нико и Алекси са известни в коктейлите си в цяла София. Те ви очакват за специалните "хепи" часове преди вечеря!
Частни събития
Лили Фам ви посреща в по-интимната обстановка на малката зала за събития с капаците до 12 души за вашите семейни и бизнес срещи. Можем да организираме по-големи събирания като обособим самостоятелно пространство в ресторанта в предната или задната градина или пред бара.
 Лили Фам ви очаква всеки ден на закуска, обяд и happy hour след работа, вечеря в уютна атмосфера и коктейли на бара.  Лили Фам ще ви изненада с неделния си брънч –бюфет и тематични вечери с различни кухни и настроения  Специални условия за групови и частни събития  Обедни предложения през седмицата.
Уютен интериор

Това е кулинарно пътешествие,
насладете му се в приятна компания!